onsdag 2. juli 2008

Dell Studio klar til levering

Tidligere denne uken lanserte vi Dell Studio, en ny serie bærbare PCer som plasserer seg mellom våre Inspiron- og XPS-serier.

De første to maskinene i serien er Studio 15 og Studio 17, som kombinerer elementer fra den dyrere XPS-serien, som tastatur med bakgrunnsbelysning og innebygget webkamera, med elegant design og muligheter for å tilpasse maskinene, slik Dell har gjort på sine Inspiron-maskiner det siste året. Begge de nye modellene er tilgjengelige i åtte farger.

Den nye serien kommer som et resultat av tilbakemeldinger fra kunder om at de ønsker maskiner som har høy ytelse, samtidig som de ser bra ut. Dermed tar vi det beste fra XPS-serien og gir kunder ytterligere muligheter til å sette sitt personlige preg på maskinene.

Studio 15 kommer med skjerm i bredformat på 15,4 tommer, mens Studio 17 har 17-tommers skjerm. Begge maskinene kan leveres med Blu-Ray-spiller, i tillegg til innebygget 3G-kort, som gir nettilgang via det mobile 3G-nettet.

Prisene starter på 4.990,- kroner for Studio 15 og 5.990,- kroner for Studio 17, og inkluderer mva., miljøgebyr og frakt.

1 kommentar:

tovare sa...

Flotte maskiner, men vil XPS og Inspiron bli faset ut som følge av denne nye serien? (Det har blitt signalisert tidligere fra Dell om at det er et ønske om å tilby ferre modeller som et rasjonaliseringstiltak).