mandag 17. november 2008

Høstslipp på Dell-servere

Dell spriter opp åtte servere i PowerEdge-serien med de nye firekjernede Opteron-prosessorene i dag. Fornyelsene fordeler seg på tre bladservere, fire rackservere og en server i towerformat.

Serverne er basert på de nye 45-nm Opteron-prosessorene fra AMD, og har testet svært bra på både tester for virtualisering og på Java-ytelsestester. På sistnevnte ble resultatene så mye som 49 prosent bedre enn tidligere PowerEdge-modeller med AMD-prosessorer. De nye AMD-baserte løsningene fra Dell topper nå listen over de raskeste 8 og 16-kjerners serverne for VMware-miljø. Resultatene for VMmark-testen er publisert på VMwares hjemmesider.

- Dette er spennende nyheter for alle som er opptatt av å forenkle IT-funksjonen i sin organisasjon. Vi ser at virtualisering av serverparken nå er en integrert del av nesten alle mellomstore og store bedrifters IT-løsninger. I offentlig sektor er også virtualisering en av de viktigste faktorene når kommuner skal samkjøre IT-drift eller når de statlige organene skal effektiviseres. De nye AMD-serverne er spesialisert for virtualisering, og samtidig er de mer gjerrige på strømbruken og ytelsen er vesentlig bedre, forklarer enterprise brand manager Inge Hjelmfoss i Dell Norge.

Dell PowerEdge M905, M805, M605, R905, R805, 2970, SC1435 og T605 er tilgjengelige fra i dag på www.dell.no.

For mer informasjon, se engelsk pressemelding.

Ingen kommentarer: