søndag 26. april 2009

Mini 9 (nesten) best i test

Salget av ”netbooks” eller minimaskiner har tatt helt av i Norge det siste året, og våre modeller Inspiron Mini 9, Mini 10 og Mini 12 har blitt svært godt mottatt av norske kunder. Selv om denne gruppen maskiner er små i størrelse, så gir de allikevel nok ytelse til at de fleste vil klare seg med dem til daglig nettbruk og sosiale medier.

Tidligere denne uken testet Teknofil 11 minimaskiner, og de to representantene fra oss var Mini 9 og Mini 12. Mini 9 tar en finfin andreplass i testen med terningkast 5, mens Mini 12 kommer omtrent midt på treet med terningkast 4. Det er vi godt fornøyd med.


Teknofil skriver:


Om Mini 9: ” Kort sagt er dette blant de bedre minibærbare i den minste kategorien. Den er liten og lett og den har et godt tastatur og skjerm. Tastaturet har en litt underlig plassering av funksjonstaster, men det venner du deg til. 16GB SSD er i minste laget og her kunne Dell gått litt lenger. De kunne i det minste gitt oss muligheten for å kjøpe en større variant.”


Om Mini 12: ” Alt i alt er dette en maskin for deg som vil ha en større skjerm og et bedre tastatur. På denne punktet er maskinen glimrende. Vi liker ikke spesielt godt størrelsen på harddisken, her kunne Dell gitt litt mer. Vi skulle også gjerne sett en litt lavere pris.”


Dette er selvfølgelig innspill vi tar på alvor, og som tas videre i produktutviklingen. Det er for tidlig å si noe mer om hvilke modeller som vil komme utover året, men det er neppe noen hemmelighet at vi kommer til å videreutvikle denne produktserien.

Ingen kommentarer: