søndag 26. august 2007

Torturtest av PCer

Magasinet PC World har gjennomført en torturtest av PCer. Dette er kanskje den beste typen produkttester som finnes, og illustrerer virkelig hvordan PCer blir behandlet, selv om sikkert de færreste utsetter maskinene sine for både 80 varmegrader og dypfrysing.

Vi i Dell synes testen er morsom, til tross for at vår modell ikke kommer best ut.

Nå skal det også sies at modellen fra Dell ikke er den som er designet for å tåle mest. For ekstreme forhold har vi en egen modell, Latitude ATG. er en tøff, bærbar PC i terrengklassen som er utformet for krevende arbeidsmiljøer der støv, vibrasjon og fuktighet er daglige realiteter. Latitude ATG er fullt ut kompatibel med standard Latitude D620, og har en rekke nyskapende funksjoner som kan beskytte den mot noen av de tøffeste arbeidsmiljøene og forbedre brukervennligheten under krevende forhold. Latitude ATG er perfekt for bransjer som byggebransjen, produksjon og olje og gass, og dessuten for offentlige organisasjoner som politistyrker, og den er utformet for å være en bærbar forretnings-PC med høy ytelse i en utrolig holdbar og brukervennlig innpakning.

Vi er ganske sikre på at vår ATG ville tålt det meste som ble gjennomført i testen til PC World, og inviterer herved magasinet til å torturteste denne modellen så snart de har muligheten.

Ingen kommentarer: