torsdag 15. november 2007

Dells råeste server?

Vi har akkurat lansert Dell PowerEdge R900, en ny server som leverer markedets høyeste databaseytelse testet med SPECjAppServer2004-benchmark på Oracle Database 10g Release 2.

Også på den Java-baserte testen SPECjbb2005 scorer R900 høyest av alle 4-sokkel servere i markedet. Serveren kan bestilles fra slutten av november.

PowerEdge R900 er ideell for tunge virtualiserings- og databasejobber. I tillegg til nye firekjernes prosessorer fra Intel har R900 forbedrede utvidelsesmuligheter og plass til dobbelt så mye minne som forgjengeren.

Ved maksimal bestykning har R900 16 CPU-kjerner og 256GB tilgjengelig applikasjonsminne. Kombinert med meget skalerbare I/O-funksjoner representerer PowerEdge R900 dermed en helt ny generasjon standardservere som leverer datakraft i mega-klassen.

Serveren er en energieffektiv løsning som benytter seg av oppdaterte versjoner av Dells strømsparingstiltak. Dette har vært et satsningsområde for Dell de siste årene, og et felt der vi har kommet svært langt.

R900 er enda en liten brikke i Dells ”Simplify IT”-strategi. Vi mener denne maskinen definitivt kan gjøre IT-hverdagen enklere for våre kunder.

Ingen kommentarer: