tirsdag 5. februar 2008

EqualLogic-systemer tilgjengelige

For noen måneder siden skrev vi om at Dell hadde kjøpt opp selskapet EqualLogic. Mange har spurt meg om hva dette egentlig betyr, og når produktene blir tilgjengelige for norske kunder. Nå har vi svaret klart.

Dell starter nå salget av lagringssystemer basert på teknologi EqualLogic. Dette er høy-ytelses iSCSI SAN-systemer basert på patentert virtualiseringsteknologi som forenkler måten bedrifter lagrer og administrerer sine forretningskritiske data på. Den innovative Equallogic-arkitekturen forenkler installasjon og konfigurasjon av lagringsløsninger og gjør det mulig for diskhyllene å automatisk dele ressurser og balansere lasten. Dette gjelder også når man utvider løsningen med ekstra hyller.

Produktet er utelukkende basert på standard iSCSI og ip-protokoll. Dermed kan kundene installere og utvide sine lagringsløsnigner på en meget kostnadseffektiv måte.

Vi har stor tro på at norske kunder vil like de mulighetene de får gjennom disse produktene. Er du usikker på hvordan teknologien kan utnyttes best, kan vi selvfølgelig hjelpe til med det. Bruk kommentarfeltet eller kontakt oss direkte, så hjelper vi deg.

Inge HjelmfossEnterprise
Solutions Brand Manager

Ingen kommentarer: