onsdag 13. februar 2008

Mobilheder til Dell

I disse dager går årets World Mobile Congress-konferanse av stabelen i Barcelona, og de fleste mobilprodusentene har lansert en rekke nye modeller. Selv om Dell ikke er et mobilselskap har vi allikevel høstet heder ved årets konferanse.

Vår nyeste bærbare PC, Inspiron 1525, som ble lansert for bare noen uker siden, gikk seirende ut i kåringen av beste bærbare med mobilt bredbånd. Det er organisasjonen GSMA, som også organiserer konferansen, som gjennomførte kåringen. Du kan lese mer om GSMA og kåringen her. Nettstedet mobilen.no har også skrevet en sak om dette.

Mobilt bredbånd er i sterk vekst, både i Norge og i utlandet. I fjor høst gikk vi inn i en samarbeidsavtale med NetCom om integrert trådløst bredbånd i alle våre PCer. Dette var et populært tiltak blant de kundene som ønsker å være på nett hele tiden. I de fleste store byene i Norge kan i dag NetCom tilby hastighet på opp til 3,6 megabyte per sekund, noe som er like raskt som de fleste bredbåndslinjene i norske husstander.

Vi i Dell er stolte av å være helt i teten innenfor mobil teknologi. Dette er et spennende felt som vi skal satse på også i fremtiden.

Ingen kommentarer: