fredag 25. januar 2008

Dell og Microsoft sammen mot AIDS i Afrika

Denne saken er allerede ute i en del medier, men vi må nevne det her på DellDirekte også. Vi er nemlig svært stolte av å kunne annonsere et samarbeid med Microsoft og (PRODUCT) RED, som gjør at våre kunder kan bidra direkte til kampen mot AIDS i Afrika.

Bill Gates, Bono og Michael Dell sammen på World Economic Forum i Davos, Sveits.

Ved kjøp av en (PRODUCT) RED Dell PC med Windows Vista Ultimate (PRODUCT) RED vil Dell og Microsoft bidra med mellom 50 og 80 dollar, avhengig av PCen, til Global Fund. Det blir ikke trukket administrasjonskostnader fra bidragene og pengene går uavkortet til Global Fund-finansiert arbeid i Afrika. Et bidrag på 80 dollar gir mer enn seks måneder med livsnødvendig behandling for et menneske med AIDS i Afrika.

Det er to av Dells mest populære modeller, XPS M1330 og XPS M1530, som er en del av tilbudet. PCene blir levert i rød farge, men (PRODUCT) RED-logo godt synlig.

- RED-kampanjen utgjør en forskjell i livet til mennesker som lever med AIDS i Afrika. Vi har sett hva PCer kan gjøre for å knytte mennesker sammen, men med (RED) kan salget av disse produktene faktisk bidra til å holde folk i live. Vi kunne ikke vært stoltere av initiativet, sier adm. direktør og styreleder Michael Dell.

(PRODUCT) RED-PCene kan bestilles fra www.dell.no/joinred fra 31. januar. For mer informasjon om (PRODUCT) RED se http://www.joinred.com/.

Ingen kommentarer: