mandag 7. januar 2008

Spennende 2008 for Dell

Vi er godt i gang med det nye året, og dette blir en spennende år for oss i Dell.

At det vil komme nye modeller også i år er en selvfølge, men det er for tidlig å avsløre akkurat hva som vil komme, selv om ryktene er mange. Lanseringsplanene viser flere spennende nyheter, både innen bærbare og stasjonære PCer, servere og tilleggsutstyr.

Kanskje den største nyheten i 2007 kom helt på slutten av året. Dell har inngått en avtale med Dixon Group, noe som for norske kunder betyr at du kan kjøpe Dell-maskiner på Elkjøp. Vi kan enda ikke si noe om når våre maskiner blir å finne i butikkhyllene, men vi kommer til å informere mer om det her på DellDirekte ved første anledning.

I likhet med 2007, vil det nye året stå i miljøets tegn for Dell. Vi er allerede blant de ledende selskapene innen miljøinitiativ i IT-bransjen, og det skal vi fortsette å være. Både innen produktutvikling, produksjon og rundt på våre kontorer skal miljø stå i høysetet i året som kommer, og vi håper våre kunder også vil følge det eksempelet.

Har du forslag til hvordan vi kan bli bedre, eller mer miljøvennlige, bruk kommentarfeltet. Det er derfor vi har opprettet DellDirekte.

Godt nyttår!

1 kommentar:

Anonym sa...

For å få 2008 til å bli spennende for Dell, bør det virkelig bli fokus på service og support. CompleteCare fungerer ikke, business support fungerer delvis. I begge tilfeller er det slosskamp for å komme gjennom til noen som forstår hva man snakker om. Og en evig frustrasjon og alltid få tak i "feil person"...