fredag 21. desember 2007

God jul fra Dell!

Slik ser årets julekort fra Dell ut. Kortet er tegnet av Henrik Skovli, 12 år, som vant en intern tegnekonkurranse der barna til Dell-ansatte i Norge deltok.

Det har vært et spennende år for oss i Dell, og vi er svært optimistiske også når vi ser fremover mot 2008.

Jeg skal ikke engang prøve å skrive om alt vi har fått til i året som gikk. Til det har det skjedd altfor mye. Selv kom jeg tilbake til stillingen som adm. direktør i mars, på omtrent samme tidspunkt som Michael Dell tok over som toppsjef i Dell globalt. Etter det har det blitt tatt flere grep for å styrke organisasjonen vår, både internasjonalt og i Norge.

Kundene våre er selvfølgelig det viktigste for oss. Vi har signert kontrakter med en rekke store kunder i året som gikk, og er nå størst på bedriftsmarkedet ifølge tall fra IDC. Oslo Kommune har inngått kjøpsavtaler med oss innen både servere og PCer, noe vi er stolte av å levere. I høst bestilte også oljeletingsselskapet EMGS det som blir Norges største klynge av servere, og en av de kraftigste i verden.

Det har kommet nye modeller i hele år, både for bedrifter og privatpersoner. I sommer lanserte vi både bærbare Inspiron-modeller i åtte forskjellige farger og den supertynne XPS M1330. Sistnevnte ble faktisk så populær at vi til tider har hatt problemer med å levere de mengdene som har blitt etterspurt, men det ser vi er i ferd med å bedre seg.

Mot slutten av året har vi også gjort to ting i forhold til hvordan kundene våre kan kjøpe Dell-systemer. Vi har inngått samarbeidsavtaler med nesten 20 lokale selskaper over hele landet, som vil hjelpe oss med å komme nærmere kundene der de er. Og sist, men ikke minst, i forrige uke offentliggjorde vi at bærbare og stasjonære Dell-PCer for privatpersoner vil bli å finne på Elkjøp i 2008.

Mye av dette har vi skrevet om her på DellDirekte, som vi lanserte i september. DellDirekte var Norges første bedriftsblogg i Norge, og dette er en kommunikasjonsform vi har fått gode tilbakemeldinger på. Vi kommer til å fortsette å bruke bloggen vår også i 2008, og ser frem til å få enda flere tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre oss eller på hva vi gjør riktig.

Med dette vil jeg ønske alle Dells kunder, samarbeidspartnere og ansatte en riktig god jul og et godt nytt år!

Michael Jacobs
Adm. direktør
Dell Norge

Ingen kommentarer: