mandag 17. desember 2007

Dell topper virtualiseringstester

Virtualisering har vært en viktig trend innenfor servermiljøet i mange år, og et felt vi i Dell har satset hardt på. Derfor har også kunder som Kommunalbanken, Flytoget og Norconsult valgt våre produkter når de har byttet ut serverparken. Det er mange fordeler med virtualisering: bedrifter klarer seg med færre servere, kraften i hver server utnyttes bedre, strømforbruket blir lavere og dermed blir også serverparken mer miljøvennlig. Alt dette er ting som opptar IT-direktører i Norge og resten av verden i dag.

Nå viser nye benchmarktester at våre kunder har valgt riktig når de har valgt Dell. I VMmark måler virtualiseringsytelse for maskiner, og Dell topper enten du velger 16, åtte eller fire kjerners servere. Dette er tall vi er stolte av, og som vi tror kundene våre liker også. Testene finner du her.

Selv om Dell kommer godt ut i disse testene, kommer vi ikke til å hvile på laurbærene. Vi skal fortsette å videreutvikle både systemene og løsningene våre, for å forenkle IT-hverdagen til våre kunder. 2008 blir et spennende serverår, med en rekke nyheter.

Inge Hjelmfoss
Enterprise Solutions Brand Manage

Ingen kommentarer: