tirsdag 4. desember 2007

Precision-serien fornyer seg

I forrige uke lanserte vi to nye arbeidsstasjoner i Precision-serien, T5400 og T7400. Dette er en ny generasjon stasjonære maskiner for bedriftsmarkedet, og vi er stolte av å være de første som sender ut systemer med firekjerners og dobbeltkjernede Intel Xeon 5400 og 5200 prosessorer.

Disse prosessorene er ”grønnere” enn tidligere modeller, med redusert blyinnhold og lavere strømforbruk. Vi vet at bedrifter som benytter seg av arbeidsstasjoner forventer maksimal ytelse og stabilitet fra systemene de kjøper. Derfor ønsker vi alltid å være først med de siste prosessorene og den nyeste teknologien, for å gjøre arbeidsdagen enklere, både for de som faktisk bruker maskinene, men også for de som drifter systemene i bedrifter.

T5400 og T7400 er designet med hensyn til miljøet og oppfyller Energy Star 4.0-standarden. Begge maskinene bruker betydelig mindre strøm enn tidligere modeller, og er i tillegg betydelig mer stillegående.Precision T5400 og T7400 kan bestilles umiddelbart, med priser fra 11.590,- eks. mva og frakt.

Ingen kommentarer: