tirsdag 11. desember 2007

Endelig tablet!

Vi har tidligere skrevet om Dells nye tablet-PC, Latitude XT, og mange har ventet på at den skal bli tilgjengelig. I dag åpner vi endelig for at maskinen kan bestilles.

Etter at både DellDirekte og vår amerikanske søsterside Direct2Dell skrev om Latitude XT i september, har reaksjonene vært mange. Teknologinettstedet Engadget har skrevet to oppdateringer (her og her), og i bloggosfæren forøvrig har Latitude XT blitt nevnt med navn mer enn 2.000 ganger, noe som vitner om at dette er et populært produkt.

Det er spesielt muligheten til å skrive rett på skjermen, enten med den medfølgende pennen eller med en finger, som appellerer til mange, og på dette feltet har vi benyttet den nyeste teknologien. Dette er et område som er i rask utvikling, og gjennom softwareoppdateringer vil det også bli mulig med såkalt ”multitouch”, altså å benytte flere fingre samtidig på skjermen.

Latitude XP kommer selvfølgelig med alt av trådløse tilkoblingsmuligheter og med en rekke forskjellige valgmuligheter i forhold til skjerm, prosessor, minne og harddisk. Dette er også en av modellene der vi kan tilby opp til 64 GB solid state disk, noe som gjør oppstart og lagring raskere enn vanlige harddisker.

For å bli enda bedre kjent med Latitude XT, ta en titt på vloggen nedenfor, som også ligger på vår søsterside Direct2Dell. Her snakker, Rick Seger fra N-Trig og Bob Sparks fra vårt ingeniørteam om den nye maskinen.


Latitude XT er priset fra kr. 12.777 eks. mva, og har en forventet leveringstid på ca. 30 dager.

Ingen kommentarer: