mandag 24. september 2007

Endelig tablet-PC fra Dell - takket være Vista

Det er flere år siden det ble sagt at tablet-PCer var fremtiden, men til tross for at flere produsenter har prøvd seg, har ikke bærbare PCer der skjermen kan snus 180 grader slått helt an.

Med Windows Vista mener vi i Dell at tiden er kommet for tablet-PCer, og vil derfor slippe vår egen modell i midten av oktober.

Med en tablet-PC kan du skrive rett på skjermen, enten med den medfølgende pennen eller med pekefingeren. På samme måte kan du styre markøren på skjermen.

Den nye modellen kan leveres med skjerm som er beregnet for utendørs bruk, i tillegg til vanlig skjerm. Begge versjonene er på 12,1 tommer. Utendørsskjermen kan by på ekstra sterk lysstyrke som også fungerer i solskinn. I likhet med de fleste andre av Dells maskiner kan 3G-kort integreres i maskinen.

Vi vet at mange har ventet på at Dell skal lansere en tablet-PC, og både helsesektoren og andre bransjer har allerede meldt sin interesse.

Ytterligere detaljer om den nye maskinen vil bli tilgjengelig her på DellDirekte så fort den blir offentlig. I mellomtiden kan du ta en titt på denne vloggen som ble lagt ut på vår søsterside Direct2Dell i mai.

Ingen kommentarer: