søndag 2. september 2007

Derfor blogger Dell i Norge

Etter at vi lanserte ideen om DellDirekte i forrige uke har mange lurt på hvorfor vi ønsker å blogge. Svaret er enkelt: Vi ønsker å lytte ytterligere til hva kundene våre mener om Dell, om våre produkter, om vår kundeservice, og hva vi kan bli bedre på.

Dell lanserte sin blogg i USA for et drøyt år siden, samtidig som vi var det første selskapet som annonserte at vi måtte tilbakekalle batterier for bærbare PCer. Bloggen ble et samlingspunkt for denne operasjonen, og reaksjonene har i stor grad vært positive. I ettertid har også Dell lansert blogger på spansk og kinesisk, og vår "interaktive forslagskasse" IdeaStorm åpnet i våres.

Personlig er jeg stolt av at vi i Norge er det første Dell-selskapet utenfor USA som lanserer en egen bedriftsblogg. I tillegg tror vi at vi er en av de første bedriftene i Norge som tar i bruk denne kommunikasjonsformen.

Dette skal ikke være en "skryteblogg". I likhet med vår søsterside i USA ser vi frem til å få tilbakemeldinger, innspill og konstruktiv kritikk på våre innlegg på DellDirekte, og skal gjøre vårt aller beste for å besvare kommentarer i rimelig tid. Selvfølgelig vil vi skrive om nye produkter, men skulle vi bli for entusiastiske og navlebeskuende får dere som lesere be oss jekke oss ned noen hakk. Det er slik vi ønsker å kommunisere.

Velkommen direkte til Dell!

Michael Jacobs
Adm. direktør Dell Norge

3 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig godt å se at flere selskaper tåler å høre både positive og negative ting om seg selv.

Jeg ser frem til meningsytringer med mening på denne bloggen.

Anonym sa...

Supert initiativ! Way to go Dell Norge :) Har ventet lenge på min M1330 (nesten 7 uker) og ser nå at den endelig begynner å skje ting.

Anonym sa...

Spændende initiativ. Og også interessant at I har valgt at "skinne" en konto hos blogger.com?

Hvis jeg var jer, ville jeg nok gøre det lettere at linke direkte til et blogindlæg? Lige nu skal man ind over blogger.com og det er noget besværligt?

Langt den meste trafik og autoritet får blogs jo via links fra andre blogs - så jo lettere man gør det for andre at linke til én - jo bedre.