fredag 14. desember 2007

Dell på Elkjøp på nyåret

I dag har vi gått ut med at Dell-systemer blir tilgjengelige i nærmere 100 Elkjøp-butikker over hele landet, fra Alta i nord til Lyngdal og Kristiansand i sør. Hele pressemeldingen kan du lese her.

Vi i Dell synes det er fantastisk spennende å kunne tilby kundene våre muligheten til å ta og føle på maskinene våre før de forhåpentligvis tar med seg en XPS eller Inspiron-maskin hjem, eller velger en av våre skjermer når de ser den ved siden av konkurrentenes. Vi er helt overbevist om at våre produkter vil falle i smak.

At Dell nå blir tilgjengelig i butikker i Norge er på mange måter noe vi har gledet oss til lenge, og som har ligget litt i kortene. Tidligere i år inngikk vi lignende avtaler med blant annet Wal-Mart i USA, og det er også mulig å kjøpe Dell-maskiner i butikk i Mexico og Japan. I Moskva har vi en egen Dell-shop og for bare noen uker siden inngikk vi en avtale med Carrefour i Frankrike.

De neste ukene vil vi komme med flere detaljer rundt hvilke systemer som vil være tilgjengelige, og hva vi ellers vil gjøre i forbindelse med samarbeidet med Elkjøp.

Det er spennende tider for Dell, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Michael Jacobs
Adm. direktør
Dell Norge

1 kommentar:

Anonym sa...

2009, og fortsatt ikke skjedd :) lol