tirsdag 22. april 2008

Dell markerer Earth Day

I dag, 22. april er det Earth Day, en dag som vi i Dell markerer sterkt.

Alle Dell-ansatte reiser kollektivt, går eller sykler til jobb, og i praksis er det ingen unnskyldning. De som må levere i barnehage, eller har lang vei, kjører bilen til nærmeste stasjon (tog/T-bane/trikk/buss) og tar kollektivt derfra. I tillegg har vi opprettet sykkelverksted i garasjen under våre kontorlokaler på Skøyen i Oslo, og de ansatte betaler kun for delene som brukes. Å få folk til å sykle er ikke bare noe som hjelper miljøet, men det hever også den fysiske formen til våre allerede veltrente ansatte.



Dell er medlem av Grønn IT, som er IKT-bransjens felles dugnad for et bedre klima. Bransjen ønsker å ta ansvar for sine bidrag til miljøproblemene, og dette er et prosjekt vi er stolte av å være med på. Initiativet blir presentert for alle ansatte i løpet av dagen. I tillegg oppfordrer vi våre ansatte til å donere tilsvarende det de har av IT-utstyr i hjemmet til Dells egen kampanje, Plant a Tree for me.

Earth Day er bare en dag i året, men ved å sette fokus på denne dagen, tror vi at miljøbevisstheten til alle våre ansatte, og forhåpentligvis mange kunder, vil heves. Alle dager burde være Earth Day, og miljø er noe vi i Dell skal fortsette å fokusere på.

Ingen kommentarer: