mandag 5. mai 2008

Dells råeste blir enda råere

Mens de fleste nordmenn nøt langhelgen lanserte vi Dell XPS 730 og XPS 730 H2C, våre aller råeste gaming-maskiner for spillentusiastene helt i eliteserien. TV2 Nettavisen har skrevet om maskinen allerede, og interessen for toppmaskinen er stor.

Mange reagerer på prisen på XPS 730, som starter på 31.490 kroner, og vi kan ikke si oss annet enn enige i at dette er mye penger for en PC i 2008. Men så er maskinen også fylt til randen med det som finnes på markedet av toppkomponenter, som for eksempel:

  • Intel Core 2 Extreme-prosessor QX9650
  • DUAL 1GB ATI® Radeon® 3870 X2 Crossfire X Graphics Card
  • 2048 MB 667 MHz tokanals DDR2 SDRAM
  • XPS 730 H2C leveres med Dells patenterte totrinns kjøleløsning som bidrar til å holde overklokket CPU og brikkesett kjølige og stabile
Med denne ekstreme ytelsen har du mulighet til å spille de aller mest krevende spillene i oppløsning på 1920x1200 og med 30 bilder i sekundet, hvis du har skjerm som kan takle det selvfølgelig.

I tillegg til den høye ytelsen får XPS-eiere også spesiell support. Våre XPS-teknikere sitter i Irland, og har fått grundig opplæring, både i XPS-systemene og i forhold til de problemene spillentusiaster ofte støter på. Faktisk er flere av teknikerne en del av spillmiljøet selv, og skjønner derfor hva du snakker om hvis det skulle dukke opp problemer.

XPS 730 kan du lese mer om og bestille her.

I denne vloggen forklarer produktsjef Jesse Recinos mer om XPS 730.


1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg mener ikke og rakke ned på denne maskinen, men det er noen punkter som kanskje burde ha vært litt mer gjennomtenkt.
1. Win Vista, det eneste brukbare er vell dx10 støtten, men ellers har jeg den oppfatningen at brukerne er generelt misfornøyde.
2. Crossfire og SLI grafikkløsninger egner seg best til enorme oppløsninger, ser lite informasjon om dette. Det skal også lite til før slike systemer begynner og feile, brukere med oem maskiner og slike løsninger tjener vel mest på og si at de har det enn hva ytelse har og si.
3. Physics PCI-kort har liten betydning for spill og er generelt lite brukt pga dette. koster mer enn hva det smaker.