onsdag 7. mai 2008

Dell i Formel 1

Selv om Dell er basert i Austin, Texas, der kanskje NASCAR er den mest populære motorsporten, har vi valgt å sponse Formel 1-laget BMW Sauber F1 Racing Team og sjåførene Robert Kubica og Nick Heidfeld.

For en snau måned siden skrev Brett McAnally en inngående sak på vår søsterside Direct2Dell om hvordan Sauber-laget bruker bærbare Latitude-maskiner som bilenes ”hjerne”. Mer enn 100 sensorer på bilen måler og overfører til enhver tid data som oljetemperatur og dekkslitasje, og gir dermed depotpersonellet en detaljert tilstandsrapport om det som foregår ute på banen.

Men Sauber bruker også en rekke andre Dell-produkter for å få hjulene til å gå rundt, både i bokstavelig og overført betydning. Fra PowerEdge-servere til skjermer og bærbare arbeidsstasjoner og PCer og med løsninger levert fra Dell, står Sauber-laget godt rustet til en lang sesong over hele verden.

Før helgens løp i Tyrkia ligger Kubica og Heidfeld på henholdsvis tredje og femteplass totalt, mens Sauber-laget ligger på annenplass i lagkonkurransen, bak Ferrari. Men selv om det italienske laget ikke er sponset av Dell, ser vi på bildet under at Latitude-maskiner også brukes av laget fra bilbyen Maranello utenfor Modena.

Vi følger spent med videre!




Ingen kommentarer: