tirsdag 27. mai 2008

Your Blog fra Dell

Tidligere denne måneden lanserte Dell ”Your Blog”, en ny blogg på engelsk som dekker personlig teknologi og hvordan denne former vår hverdag.

Dette er et spennende prosjekt for oss i Dell. Ikke bare skal den nye bloggen dekke PCer og andre produkter vi dekker, men også temaer som spill, musikk og digitalfotografi. Med andre ord alt du kan koble til en PC eller få ut av en PC.

Your Blog kommer som et resultat av tilbakemeldinger fra kunder og ideer som er lagt inn på vår interaktive forslagskasse Dell Ideastorm, noe som betyr at mange ser på Dell som mer enn en PC-produsent, men også som en ekspert innenfor forbrukerteknologi generelt.

Det er i underkant av 10 personer som bidrar til Your Blog fra Dells side, og dette tallet vil øke etter hvert som det blir behov for nye ekspertise. Men bloggen skal også være en kanal for dialog, og vi håper brukerne vil støtte hverandre og gi tips og svar til de spørsmålene og problemstillingene som kommer opp.

Burde Dell starte en norsk ”Your Blog”? Er det noen norske blogger som dekker dette feltet i dag? Dette er spennende temaer vi gjerne diskuterer her på DellDirekte også.

Ingen kommentarer: