torsdag 7. august 2008

Grønnere fjerdegenerasjons lagringsløsninger fra Dell/EMC

Åtte år med fruktbart samarbeid og fire suksessrike generasjoner av Clariion-systemene er status som kan gjøres opp etter at Dell lanserte fire nye DellEMC CX4 lagringssystemer mandag 4. august.

Og det kommer ikke til å stoppe med det! Vårt ledende samarbeidet med EMC kommer til å videreføres i form av løsninger for servere, datarom, virtualisering og tilhørende tjenester.

Den nye CX4-serien representerer mer enn en dobling av ytelse og funksjonalitet i forhold til forgjengeren CX3 – uten at prisen har økt!

Den enkleste modellen, DellEMC CX4-120, gir kundene muligheten til å implementere en avansert løsning til lav pris. Dersom man trenger mer lagringsplass er det de to neste modellene, DellEMC CX4-240 og DellEMC CX4-480 som vil tilfredsstille kravene til de aller fleste mellomstore og store bedrifter i Norge. Flaggskipet DellEMC CX4-960 skalerer opp til 960 disker og representerer det ypperste innen klassiske fiberbaserte diskløsninger. Den kan faktisk erstatte mange av de såkalte monolittiske løsningene i markedet, som f.eks Symmetrix fra EMC og XP-serien fra HP.

DellEMC CX4 er også klargjort for den raske veksten innenfor ip-basert lagring og den er full av ny teknologi som Solid State Disks, Drive Spindown, Low Power SATA, Adaptive Cooling Technology osv. Vi anbefaler at du tar en tur innom http://www.dell.no/ og leser mer om de nye løsningene der. Det vil rett og slett ta for lang tid å nevne alt i bloggen vår. God lesning!

Mvh
Inge M. Hjelmfoss
Enteprise Solutions Brand Manager

Ingen kommentarer: