tirsdag 12. august 2008

Raskere, sterkere og mindre Latitude


Tidligere i dag lanserte vi vår nye Latitude-serie, i det som mange kaller den største lanseringen av bærbare maskiner de siste ti årene. Til sammen syv nye modeller i Latitude E-serien ble lansert i San Francisco i dag, og de dekker alle behov, fra ultrabærbare maskiner med 12-tommers skjerm til modeller som tåler fuktighet og støv.

Siden 1995 har vi i Dell levert flere bærbare PCer enn noe annet selskap i verden. Dette betyr at vi har en unik innsikt i hva våre kunder ønsker fra sine maskiner, og svaret er den nye Latitude E-serien. Dette er PCer som setter mobilitet og høy ytelse i fokus, i tillegg til at maskinene kan skreddersys til å møte de aller fleste behov. I tillegg er det tatt miljøhensyn i hele utviklingsprosessen av maskinene.

De nye modellene er tilpasset en rekke brukerprofiler:
  • Dell Latitude E4200 har skjerm på 12 tommer og veier 1,0 kg. Dette er dermed den letteste bærbare bedrifts-PCen i Dells historie. E4300 veier 1,54 kg, og kommer med 13,3 tommers skjerm. Begge disse maskinene er beregnet på brukere som reiser mye, men som samtidig forventer høy ytelse. Modellene blir tilgjengelige i løpet av de neste ukene.

  • Latitude E6400 og E6500 er tilgjengelige umiddelbart, og er bærbare maskiner med henholdsvis 14,1 og 15,4 tommers skjerm. Dette er maskiner som skal kunne erstatte stasjonære PCer for brukere som er avhengig av kraftige maskiner.

  • Latitude E5400 og E5500 er kostnadseffektive løsninger med skjermer på henholdsvis 14,1 og 15,4 tommer. Modellene er tilgjengelige umiddelbart.

  • Latitude E6400 ATG er en såkalt ”semi-rugged” bærbar PC med 14,1 tommers skjerm, testet for å tilfredsstille den amerikanske Military 810F-standarden, noe som betyr at maskinen tåler å brukes i miljøer der den er utsatt for støv og fuktighet.

Latitude E er utviklet i nært samarbeid med nesten 4.000 IT-eksperter og brukere, og vi tror de løsningene vi presenterer i dag vil sette standarden for bærbare PCer for bedrifter i de neste årene. Dette er produkter vi har gledet oss til å vise verden, og som vi tror vil bli svært populære.

Den nye Latitude-serien gir kunder muligheten til å velge mellom fem forskjellige farger, og designet er spesialtilpasset det vi kaller ”digitale nomader”, som forventer å kunne være tilkoblet hvor som helst og når som helst.

Også batteritiden på maskinene er sterkt forbedret, med opp til 19 timers batterikapasitet på en enkel lading. I tillegg markerer de nye modellene premieren for Dell Latitude ON, en løsning som gir brukere tilgang på epost uten å måtte starte opp operativsystemet på maskinen. Dette betyr at epost er tilgjengelig i løpet av noen sekunder.

Priser på de nye maskinene finner du på http://www.dell.no/ når de er tilgjengelige.

David Hall
Produktsjef

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis dere får fikset konfiguratoren så jeg kan få lov til å velge LED-skjerm på E6500, så har dere snart et salg :)

DellDirekte sa...

Ser ut som det er mulig å bestille med LED nå, på alle de tre versjonene av E6500.

Anonym sa...

Det fungerer desverre enda ikke. Jeg får følgende feilmelding:

"The LCD option and the Camera Option and the Colour Choice Option must all be the same type. To fix this issue please click on the highlighted words to be directed to the appropriate section to modify your selections."

Det finnes hverken valg for kamera eller farge, og de klikkbare ordene i feilmeldingen går ingensteds.

Det er mulig at dette er fordi jeg kjører Linux og Firefox, så jeg får prøve med en Windows-maskin i morgen.

Det er heller ingen valg for tastatur med baklys, eller noen indikasjon på at dette følger med.

DellDirekte sa...

Det vil foregå oppdateringer av dell.no hele denne uken, men noen av mulighetene vil ikke bli klare før i september.

Anonym sa...

Ok. Jeg har samme problem med både Firefox og IE i Windows, så da får jeg vel bare smøre meg med litt tålmodighet. Jeg har jo tross alt ventet på denne serien en god stund allerede :)

Anonym sa...

Hvordan blir det å bestille maskiner fra den nye Latitude famlien som privatperson? må man ha ett org. nr.?