torsdag 4. september 2008

Først med det sist(E)

For snaue to uker siden lanserte Dell vår nye Latitude E-serie, og interessen for de nye produktene har vært upåklagelig. Vi tror dette er produkter som kommer til å sette standarden for bærbare PCer de neste årene. Det tror også Thor Heyerdahl Vidergående Skole i Larvik, som har bestilt 69 Latitude E6400, som en av de første i Norge.

- Vi er Norges største videregående skole, med 1650 elever dette skoleåret, og har brukt maskiner og annet utstyr fra Dell i flere år. Det er viktig for oss å ha utstyr som er både moderne og oppdatert, og vi har ventet på den nye Latitude E-serien lenge. Derfor var vi ikke i tvil om at dette var maskinen for oss når vi nå skulle ha nye PCer, sier IT-Rådgiver Ole Morten Halvorsen.

Den nye Latitude-serien gir kunder muligheten til å velge mellom fem forskjellige farger, og designet er spesialtilpasset det vi kaller ”digitale nomader”, som forventer å kunne være tilkoblet hvor som helst og når som helst.

Også batteritiden på maskinene er sterkt forbedret, med opp til 19 timers batterikapasitet på en enkel lading. I tillegg markerer de nye modellene premieren for Dell Latitude ON, en løsning som gir brukere tilgang på epost uten å måtte starte opp operativsystemet på maskinen. Dette betyr at epost er tilgjengelig i løpet av noen sekunder.

- Vi gleder oss til å få de nye maskinene, og har store forventninger til den nye teknologien i Latitude E. Dette er maskiner som er viktige for oss, og som kommer til å bli mye brukt, så det er med stor entusiasme vi har kjøpt nesten 70 nye maskiner, avslutter Halvorsen.

Høsten 2009 skal en ny skole stå klar. Bildet over viser hvordan den nye skolen vil bli seende ut.

Ingen kommentarer: