torsdag 11. september 2008

Nittedal-skoler når milepæl med Dell


Hele 510 nye PCer fra Dell sto klare ved skolene i Nittedal når elevene i kommunen begynte dette skoleåret for noen uker siden. PCene er en del av et løft kommunen gjennomfører for å bedre IKT-kunnskapen, og Nittedal møter nå målet med 3,5 elever pr. maskin på barnetrinnet og 2,5 elever pr. maskin på ungdomstrinnet.

I tillegg til nye PCer har skolen også fått ny bredbåndsløsning fra Nittedalsnettet og ny kabling levert av Alpha Elektro.

- Bruk av IKT er en av de grunnleggende ferdighetene som elever i dagens grunnskole skal tilegne seg. Endelig ligger de fysiske forholdene til rette for at skolene i Nittedal skal kunne ivareta denne delen av opplæringen i forhold til Kunnskapsløftet. Nå er det skolenes oppgave å ta dette utstyret i bruk. Vi ønsker hverandre lykke til med denne viktige oppgaven, skriver Solveig Heier Johannesen, enhetsleder og rektor ved Kirkeby skole på Nittedal Kommunes nettsider.

Vi i Dell er stolte av å levere PCer og andre løsninger til skoler i Norge. Vi er ikke i tvil om at IKT i skolen er svært viktig, og dette vil gjøre elevene bedre i stand til å innhente informasjon og rett og slett lære mer i løpet av de årene de går på skolen. I år har vi levert PCer til en rekke skoler, og det synes vi er moro. Vi både håper og tror at de løsningene vi leverer vil komme til nytte for både elever og lærere, og gleder oss til å være med på å utvikle skoleløsninger også de neste årene.

En fornøyd salgsansvarlig Kenneth Olsen i Dell viser frem de nye maskinene i Nittedal.

Ingen kommentarer: