onsdag 3. september 2008

DellDirekte feirer bursdag

I dag er det nøyaktig et år siden vi lanserte DellDirekte, Dells blogg på norsk. Det var ikke med lite stolthet vi kunne konstatere at norsk var det fjerde språket Dell blogget på, etter engelsk, spansk og kinesisk. I løpet av det siste året har selskapet lansert en rekke blogger, både på flere språk, men også innenfor segmenter som finans og forbrukerelektronikk.

Det siste året har vi skrevet en rekke saker, om alt fra nye produkter, til Dells miljøsatsing og leveranseproblemer i fjor høst, og vi ser at besøkstallene har vært til tider høye. Det er saker om spill-PCer, som XPS M1330 og XPS M1730, samt saker som omhandler Linux, som er mest populære, så disse temaene vil vi fortsette å dekke.

DellDirekte har i dag fått en liten ”ansiktsløftning”, så designet passer til resten av vår profil. Samtidig vil vi fortsette å skrive saker vi tror er interessante for våre kunder, både de eksisterende og de som tenker på å kjøpe en Dell. DellDirekte er vår forlengede arm inn i bloggosfæren, både for vår markedsavdeling, våre selgere og kundeservice, så kommentarer setter vi pris på , enten det er ris eller ros.

Vi håper DellDirekte har bidratt til en bedre kundeopplevelse det siste året. Er det noe vi kan bli bedre på? Er det temaer du ønsker vi skal dekke? Har du forslag som gjør Dell til et bedre selskap? I så fall, bruk kommentarfeltet…

Takk til alle som har kommet med innspill det siste året. Vi ser frem til å høre mer fra dere i fremtiden.

Hans Seime
PR Manager

Ingen kommentarer: