tirsdag 9. desember 2008

Dell og EMC fortsetter og utvider samarbeid

Tidligere i kveld ble det annonsert at Dell og EMC fortsetter sitt samarbeid innenfor produkter og løsninger i minst fem år til. Les hele pressemeldingen her.

Dette er selvfølgelig en avtale begge parter er fornøyde med, og som bygger på et langt samarbeid, i tider der verdensøkonomien har vært både i oppgang og nedgang. Vi tok en prat med Øystein Jacobsen, som er Partner Manager for Dell EMC i Norden.

- Dell er vår viktigste og største partner i Norge, og samarbeidet har hatt en positiv utvikling siden starten i 2001. Samarbeidet fungerer godt på alle nivåer i både Dell og EMC og det jobbes kontinuerlig med gjensidig respekt og forståelse for hvordan et slikt partnerskap skal fungere lokalt. Det handler om fokus, commitment, ærlighet, respekt og god dømmekraft for å lykkes så godt over tid. Med fornyelsen av rammeavtalen vil dette samarbeidet ytterligere forsterke seg i tiden fremover, sier Jacobsen

I løpet av de siste syv årene har avtalen mellom Dell og EMC utviklet seg.

- Vi har fått over 400 Dell EMC-kunder med et stort spekter av produkter og løsninger fra EMC. I starten hadde vi fokus på produktsalg og solgte for det meste konsoliderte SAN-lagringsløsninger. De siste årene har vi bygget opp kompetansen i Dell, og det gleder meg at vi har flyttet fokus over på løsninger og tjenester. Det er viktig at vi forstår kundens behov før vi presenterer et produkt eller en løsning i en jungel av mulige opsjoner.

Vi i Dell gleder oss også til å fortsette samarbeidet med EMC, og ser frem til å utvikle nye produkter og tjenester som kundene våre har nytte av. Dette er et spennende felt innenfor IT-faget, der både Dell og EMC har både gode tradisjoner og høye ambisjoner.

Ingen kommentarer: