mandag 22. desember 2008

XPS730x - Årets gamer-julegave!

Rett før helgen lanserte vi en ny versjon av vår toppmodell i gamer-klassen XPS 730, denne gangen med typebetegnelsen x. Har du enda ikke gjort ferdig julegavene, kan dette være gaven som opphøyer deg til superhelt i lang tid fremover.

XPS 730x er en spillmaskin i eliteklassen, og retter seg mot det aktive gamermiljøet, som sette skyhøya krav til både ytelse og utseende. Den nye modellen leveres med Intels nye Core i7-prosessorer, Dells avanserte, væskebaserte kjølesystem og trekanals DDR3-minne på opptil 6 GB. Med så mye rå spillkraft er sjansen stor for at motstanderne kommer til å tumle forvirret rundt på slagmarken og lure på hva i all verden de ble truffet av.

Skaffer du deg i tillegg spesialtilbehør for spilling, som de nyeste grafikkløsningene fra NVIDIA og ATI, Creative X-Fi-lyd og det beryktede høyytelsesnettverkskortet Killer NIC, får du Dells mest eksplosive spillplattform til dags dato. Samtidig sørger Alienware AlienFX-teknologien og de valgfrie X-panelene og finish i eloksert aluminium for at du ser bra ut mens kampene raser som verst.

Tidligere utgaver av XPS 730 har blitt svært godt mottatt i markedet, og vi gleder oss til 730x gjør sitt inntog. Maskinen kan bestilles fra dell.no i dag, og koster fra 28.990 kroner, inkl. mva, miljøgebyr og frakt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Er det mulig å få kjøpt kabinettet uten innmat? 40,000,- Norske kroner for en maskin som ellers ville koste 29,000,-, er litt i overkant 'dyr'.

Mvh,
C. Riot.