onsdag 18. mars 2009

Litt større Inspiron Mini

Det er bare noen uker siden vi lanserte våre modeller Inspiron Mini 9 og Mini 12 i Norge, og mottakelsen har vært god. Allikevel er det noen som mener Mini 9 blir i minste laget, og derfor lanserte vi Mini 10 i forrige uke.

Dell Inspiron Mini 10 ble utviklet fra bunnen av for å være det perfekte reisefølget og holde deg oppdatert når du er på farten.

Med harddisk på opptil 160 GB, opptil 1 GB minne, og i tillegg mulighet for å lagre filer på Internett gjennom vårt samarbeid med Box.net for å gi 2 GB med gratis Internett-lagring til alle Inspiron Mini 10-kunder, kan du lagre, åpne, samarbeide og dele alle filtyper ved hjelp av en sikker, enkel og intuitiv nettleserløsning.

Du går ikke glipp av fleksibilitet med tastaturet til Mini 10. Med 92% av størrelsen på en vanlig bærbar PC er det nesten som om tastaturet til Mini 10 er i full størrelse. Og med styreplate med flerberøring blir det enkelt for fingrene å navigere.

Mini Inspiron 10 er tilgjengelig på www.dell.no, og koster fra NOK 4.290,-, inkl. mva, miljøgebyr og frakt.

1 kommentar:

Carl-Henrik sa...

hei! denne modellen ser bra ut! jeg ser at det nå også er mulig i Norge å velge en versjon med høyere skjermoppløsning, det er bra! vil det også i Norge bli mulig å velge denne maskinen med 6-cellers batteri?c