mandag 2. februar 2009

Endelig Dell Inspiron Mini til Norge

De siste månedene har salget av små, bærbare PCer tatt av i Norge. I dag lanserer Dell sine modeller i dette segmentet, Inspiron Mini 9 og Inspiron Mini 12, begge maskiner med ekstrem fokus på mobilitet, uten at det går på bekostning av ytelse.Inspiron Mini-serien er maskiner for de som ønsker å være på nett absolutt hele tiden, og er designet med tanke på brukere som er aktive i nettsfæren.

Med mer en halvannen million nordmenn på Facebook og samtidig stadig bedre dekning av 3G-nettet i Norge, har etterpørselen etter Inspiron Mini vært enorm i Norge etter at maskinene ble lansert i noen utvalgte land i fjor høst. Vi er utrolig glade for endelig å kunne tilby disse maskinene til norske kunder.

Inspiron Mini 9 leveres med Intels Atom-prosessor, 16 GB Solid State Disk, tre USB 2.0 utganger, 4-i-1 kortleser, trådløst nettverkskort, Bluetooth og Windows XP Home. Maskinen kommer i fire farger, og i tillegg fem grafiske design, og kan bestilles fra i dag, med pris fra kr. 4.290,- inkl. mva, miljøgebyr og frakt.

Med en vekt på like i overkant av en kilo, er Mini 9 en maskin som passer svært godt på reise, samtidig som vi ser at mange av de som har kontaktet oss ønsker en Mini til barna, som deres første PC. Dette er en maskin som primært er beregnet på nettbruk, samtidig som den tilfredsstiller kravene til brukere som forventer å være på nett 24 timer i døgnet.

Inspiron Mini 12 er storebroren i familien, og har, i tillegg til større skjerm enn Mini 9, også betydelig større lagringsplass i form av 80 GB harddisk, 1 GB RAM, 1,3 MP webkamera og Windows XP Home. Også Mini 12 kommer i fire farger og fem design, og koster fra kr 5.540,- inkl. mva, miljøgebyr og frakt.

Vi forventer at både Mini 9 og Mini 12 kommer til å bli svært godt mottatt her i Norge, og er svært glade for å endelig å kunne tilby disse maskinene. Du finner mer informasjon om Inspiron Mini her.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ikke Linux?