torsdag 24. september 2009

Dell kjøper Perot Systems


Tidligere denne uken, annonserte vi at Dell har kjøpt det amerikanske selskapet Perot Systems for 3,9 milliarder dollar. Dette vil styrke vår tjenestedivisjon på globalt nivå, også her i Norge. Dette er nok et steg i vår visjon om å forenkle IT-funksjonen i norske bedrifter.

Som mange har fått med seg, har vi i Dell satset hardt på å levere løsninger som inkluderer både service- og konsulenttjenester i tillegg til maskinvare. Dette mener vi vil dramatisk endre hvordan vi tilbyr tjenester, og oppkjøpet av Perot vil styrke tilbudet betydelig. Perot er en stor aktør på verdensbasis, med sine 23.000 ansatte og en omsetning på 2,6 milliarder dollar.

Perot ekspertområder er innenfor infrastruktur og drift og bedriftsprosesser, og blir et sterkt tillegg til våre eksisterende tjenester. I tillegg til at selskapet er sterkt på tjenester, har de også ekspertise innenfor nøkkelsegmenter som helse og offentlig virksomhet. Dette er områder der Dell allerede er sterke i Norge, men som også har stort potensiale.

Det forventes at oppkjøpet blir ferdigstilt i løpet av Dells 4. kvartal, som avsluttes i februar 2010.

Michael Jacobs
Adm. direktør
Dell Norge

Ingen kommentarer: