fredag 2. oktober 2009

Mer Alienware til spillentusiastene

Det er bare noen måneder siden vi lanserte den første Alienware-maskinen M17x her i Norge, noe som ble svært godt tatt i mot i gaming-miljøet. Men en 17-tommers bærbar spillmaskin er ikke nok, så nå lanserer vi også en mindre bærbar, M15x og to utgaver av Alienware Aurora, der ALX-modellen har det meste som skal til for å feie all motstand av banen.

Vi tillater oss å si at M15x er verdens kraftigste 15-tommers bærbare tilgjengelig i skrivende stund. Med Intels nye Core i7-prosessorer, med funksjoner som HyperThreading og Turbo Boost, får du kraft så det holder til både spill, multimedia og de daglige oppgavene, hvis akkurat det skulle bli aktuelt. å mest mulig ut av spillene dine med NVIDIA® GeForce® GTS 260M-grafikkort. Du får den høyeste bildefrekvensen og den beste oppløsningen som er mulig på en 15-tommers skjerm. Nå kan du alltid ligge ett skritt foran de andre. I tillegg leveres maskinen med Alienware Command Center, som tilbyr intuitiv, brukervennlig tilgang til eksklusive programmer og kontroller, inkludert lyseffektprogramvaren AlienFX® og strømstyringssystemet AlienFusion. Oppdateringer og nye utgaver lastes direkte ned i kommandosenteret og skaper et kontinuerlig utviklende verktøy for endring og tilpassing av din M15x.

Alienware M15x kan bestilles nå, og koster fra 13.990,-, inkludert mva, miljøgebyr og frakt. Les mer om råskinnet her.

Alienware Aurora er en liten stasjonær PC som utstyrer deg med imponerende ytelse i et mindre system. Med væskekjølte prosessorer, dobbel grafikk-teknologi og nytt design, er dette en maskin som vekker oppsikt, både i den virkelige og den virtuelle verdenen.

Aurora er også tilgjengelig nå, og koster også fra 13.990,-, inkludert mva., miljøgebyr og frakt. Les mer her.


Aurora ALX er det råeste vi tilbyr fra Alienware i Norge i dag, selv om vi selvfølgelig håper at flere modeller vil finne veien hit til landet. Maskinen leveres med Intels Core i7 975-prosessorer, som er overklokket av Alienwares eksperter til en hastighet på opptil 3,6 GHz. Dermed får du både ytelse og stabilitet til å ikke bare ta for deg av motstandere, men også å gjøre det i lengre tid. Det kanskje mest iøynefallende på Aurora ALX er nok allikevel de motoriserte ventilasjonsåpningen på toppen. Denne funksjonen er eksklusiv for Alienware og sørger for god kjøling i kampens hete. De fem mekaniske ventilasjonsåpningene kontrolleres via Alienware-kommandosenteret, og aktiveres når kabinettet blir veldig varmt.

Aurora ALX er tilgjengelig umiddelbart, og koster fra 22.210,-, inkludert mva, miljøgebyr og frakt. Les mer her.

Hans Seime
PR Manager

Ingen kommentarer: