onsdag 21. oktober 2009

Bestill maskin med Windows 7 i dag


Det har vært skrevet flere spaltekilometer om Microsofts nye operativsystem Windows 7, og i morgen blir det endelig offisielt lansert. Men du kan bestille Dell-maskin med det nye og sterkt forbedrede systemet allerede nå.

Siden alle Dell-maskiner som bestilles på telefon eller nett blir skreddersydd, kan også maskinene nå fås med Windows 7. Det tar noen dager før du får maskinen, men derfor har vi også fått lov til å åpne for bestilling av maskiner med Windows 7 allerede før lanseringsdatoen.

All informasjon om Dell og Windows 7 finner du på www.dell.no/windows7. Her finner du også oversikt over hvilke modeller som leveres med Windows 7, av både bærbare og stasjonære maskiner.

Vi har testet Windows 7 hos flere kunder, og tilbakemeldingene er nesten utelukkende positive, både fra bedrifter og privatpersoner. Har du testet beta- eller release candidate-versjonene, bruk gjerne kommentarfeltet til å dele dine opplevelser.

Dell er selvfølgelig til stede på lanseringen av Windows 7 i Oslo i morgen, og kommer tilbake med flere nyheter og bilder.

David Hall
Produktsjef

Ingen kommentarer: