mandag 5. oktober 2009

Liten størrelse, full ytelse

Det er ikke mange månedene siden vi lanserte våre mini-PCer på 9 og 10 tommer her i landet, og selv om spesielt Inspiron Mini 10 og Mini 10v har blitt svært populære som sekundærmaskiner, ser vi at mange ønsker en liten bærbar PC også som sin hovedmaskin. Men stadig større muligheter til å jobbe over mobilt bredbånd, bedret batterikapasitet og større harddisker, tror vi derfor dette er rett tidspunkt for å introdusere vår minste fullytelses PC så langt, Inspiron 11z.

Med en vekt på bare 1,36 kg og en tykkelse på bare 2,5 cm har Inspiron 11z imponerende ytelse i forhold til størrelsen. Inspiron 11z kommer med harddiskalternativer med høy kapasitet, HD-skjerm på 11,6 tommer og det nyeste innen trådløs teknologi. Maskinen har en 11,6-tommers HD WLED-skjerm, en brukervennlig styreplate med skjult bevegelseskontroll, og et tastatur i nesten full størrelse som gir fingrene dine mye plass å boltre seg på. I tillegg kan du tilpasse den til din egen stil ved å velge mellom sju levende farger og et stort utvalg kunstmotiver fra Design Studio.

Selv om Inspiron 11z er liten, må den ikke forveksles med en mini-PC, og den største forskjellen ligger kanskje i prosessoren. Sammenlignet med Atom™ N270-prosessoren (ofte brukt i nett-PC-er) forbedrer Intel Celeron® 743-prosessoren produktiviteten med opptil 40 %, og har opptil 39 % bedre prosessorytelse. Samtidig kan maskinen leveres med opp til 4 GB RAM, noe som betyr at maskinen har mer enn nok kraft til å kjøre Windows 7, når det nye operativsystemet blir lansert senere denne måneden.

Inspiron 11z kan bestilles fra Dell.no, og koster fra NOK 4.290,-, inkl. mva, miljøgebyr og frakt.

Hans Seime
PR Manager

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser fin ut den der. Eneste som mangler er mulighet for SSD-lagring og Ubuntu.

Kan man få tilbake penger for Windows-lisensen når man ikke vil bruke den?