fredag 22. mai 2009

Dell løfter Elkjøp

Det er over et år siden vi skrev om at Dell-maskiner skulle bli tilgjengelig på Elkjøp, og de siste månedene har elektronikkgiganten sett effekten av å ha våre maskiner tilgjengelige i sine varehus. 

I en sak i DagensIT sier informasjonssjef Åshild Indresøvde at salget av PCer økte med 20 prosent i første kvartal, korrigert for at påsken var tidligere i fjor enn i år. ”Skylden” for denne økningen får blant annet Dell.   

- Vi lanserte maskiner fra Dell som eneste varehus i Norden hos oss i slutten av februar. Det er noe mange har gått og ventet på og det har vært en voldsom suksess. Vi har også hatt et stort fokus på laptop generelt og passet på å ha gode tilbud i tillegg til å ha fått inn Dell. Kundene våre har alltid vært prisbevisste og det slår nok ekstra gunstig ut for oss i et vanskeligere marked, sier Indresøvde til DagensIT.   

Våre maskiner har solgt i ”bøtter og spann” gjennom Elkjøp de siste månedene, og det er liten tvil om at kundene har ønsket våre maskiner. Faktisk har det til tider vært så stor pågang at maskinene våre har vært utsolgt, men jeg kan garantere at fabrikkene går på høygir for å klare å ta unna for etterspørselen.   

Richard Hægermark 
Business Development Manager

Ingen kommentarer: