fredag 5. juni 2009

Dell-hardware driver neste generasjon Google-søk

I går ble det offentliggjort at våre PowerEdge-servere er fundamentet i den nye Google Search Appliance (GSA) 6.0. Vår OEM Industry Solutions Group har skreddersydd vår nyeste generasjon servere som driver GSA 6.0 for bedriftskunder, noe som gjør det enklere å indeksere søkeinformasjon innenfor branmurer som det er å bruke Google.com eller .no.

Den gule GSA-serveren er designet for bedrifter og store organisasjonerm og er drevet av Dells PowerEdge R710 rackservere. R710, en av Dells 11. generasjon PowerEdge-servere, med Intel Xeon 5500-prosessorer, er en energieffektiv løsning med høy ytelse.

Google Search Appliance gir tilgang til alle data på webservere, filservere, i innholdsbehandlingssystemer, relasjonsdatabaser og bedriftsapplikasjoner ved hjelp én søkeboks.  Gjennom et grensesnitt som er så enkelt og intuitivt som Google.no, får de ansatte umiddelbar, sikker tilgang til all informasjonen og kunnskapen som finnes i hele bedriften – i over 220 ulike filformater og på over 109 forskjellige språk.

At en så stor aktør som Google velger våre maskiner, er noe vi er utrolig stolte av. Google er et selskap som har endret hvordan vi kommuniserer, og det gleder vi oss til å være en del av. 

1 kommentar:

mariusbm sa...

Hadde vært nydelig med en knall gul boks i racket ja... :)