mandag 22. juni 2009

Dell tar bærbar design videre

De siste årene har Dell høstet både skryt og priser for designet av maskinene våre. Da vi lanserte vår bærbare PC, XPS M1330 for to år siden var det mange som fikk øynene opp for at vi leverer maskiner som skiller seg fra mengden, også på design.

I forrige uke lanserte vi Dell Design Studio i Norge. Vi mener nemlig at bærbare PCer ikke nødvendigvis må være sorte eller grå, eller ensfargede generelt, for den saks skyld. Vi har lenge samarbeidet med kunstneren Mike Ming, som blant annet har designet toppdekslene på enkelte av våre Inspiron Mini-modeller. Nå utvides designsatsingen, og fra i dag kan du bestille våre modeller Studio 1555 og Studio 1737 med en rekke design, fra kunstnerne Andrea Rosenberger, Joseph Amedokpo, Siobhan Gunning, Bruce Mau og Derek Welch, i tillegg til flere design fra vår ”huskunstner” Mike Ming.

Du finner mer informasjon om de nye designene på http://www.dell.no/designstudio.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det er fint med godt design. Men jeg forstår ikke Dells garantiansvar.
Er det slik at dere ikke gir 3 års garanti dersom man velger 1 års grunnleggende service.
I så fall, bryter dere ikke loven?

DellDirekte sa...

Dell følger selvfølgelig norsk lov når det gjelder garanti og reklamasjon. En tilleggsavtale på et år vil være et tillegg til loven, i forhold til hva slags service vi yter, for eksempel om kunden skal få hjelp hjemme eller om maskinen skal returneres for reparasjon.