onsdag 10. oktober 2007

Hardware.no tester XPS M1330 og 24-tommers skjerm

Vi i Dell liker produkttester, og er spesielt stolte når journalister gir høye terningkast til våre PCer, skjermer og skrivere.

I løpet av den siste uken har Hardware.no testet to Dell-produkter, som til sammen har sanket inn 12 øyne på to terningene, eller 12 smilefjes, som er Hardwares versjon. Uansett kunne vi ikke fått flere.

Først testet nettstedet vår 24-tommers monitor, Dell 2407WFP-HC, og ga den toppkarakterer. Hardware skriver blant annet at ”på bildesiden er det få skjermer rettet mot forbrukere som slår denne. Fargekonsistensen er på topp og sortnivået er godt. Vi har sett noen få skjermer som har bedre sortnivå, men jevnheten er blant de beste. Dette gjenspeiler seg både i fotoalbumet og ved filmavspilling.”

2407WFP-HC koster i underkant av 6.400 kroner, inkludert mva og frakt.

Denne uken testet Hardware også vår etterlengtede XPS M1330. Også denne scorer høyt, og Hardware konkluderer med at ”Dell XPS M1330 er etter vår mening en av de aller mest spennende bærbare fra Dell på lange tider. Størrelsen på maskinen gjør det til en bærbar det er lett å ta med seg, samtidig som at ytelsen og funksjonaliteten er tilsvarende langt større maskiner.”

XPS M1330 koster fra i underkant av 8.500 kroner, inkludert mva, miljøgebyr og frakt. Dette er en av maskinene vi har hatt problemer med å levere innenfor de vanlige 5-10 arbeidsdagene, men vi ser nå at disse problemene er i ferd med å bli løst. Forventet leveringstid på XPS M1330 er nå 2-3 uker.

Ingen kommentarer: