onsdag 17. oktober 2007

Dell vokser raskest på ECB-lagring

Ingen vokser raskere enn Dell når det gjelder såkalt ”external controller-based (ECB)”-lagring, og Dell øker sin omsetning i segmentet nesten enn åtte ganger mer enn markedsgjennomsnittet, ifølge en undersøkelse gjennomført av Gartner.

I andre kvartal hadde vi en global markedsandel på 9,2 prosent, og vokser raskere enn alle de andre produsentene. Hele 25 prosent har Dell økt omsetningen med det siste året, noe vi selvfølgelig er stolte av. Med veksten har vi også rykket to plasser opp på listen over de største selskapene i dette segmentet, og er nå bare slått av EMC, som vi samarbeider med, IBM og HP.

Tallene representerer summen av alle eksterne RAID-baserte lagringsystemer fra enkle SAN i CX3-serien til monolittiske systemer som f.eks Symmetrix. Dells suksess viser at det er de modulære SAN-systemene i CX-familien som vokser mest. Typisk for markedet er også at det er nye typer applikasjoner som driver salget av modulære systemer. Virtualisering av forretningskritiske IT-miljøer og økt krav til regelbundet arkivering er to av de viktigste drivere for denne veksten.

Ingen kommentarer: