onsdag 10. oktober 2007

Ny arbeidsstasjon – Precision T3400

I dag selges det nesten dobbelt så mange bærbare som stasjonære PCer i Norge. Allikevel er det mange bedrifter som foretrekker stasjonære maskiner og arbeidsstasjoner til sine ansatte, enten fordi prisene fortsatt er lavere eller fordi man ofte får høyere ytelse i en stasjonær maskin enn i en bærbar.

I dag lanserer Dell sin Precision T3400, en stasjonær arbeidsstasjon med store muligheter for skreddersøm og fleksibilitet. Våre Precision-maskiner har vært den mest solgte serien av profesjonelle arbeidsstasjoner i verden de siste åtte årene, og dette er en plass på pallen vi tror T3400 kommer til å sikre for oss videre også.

T3400 er ideell for kraftkrevende programmer som 3D-design, analyser, digital videoredigering og animasjon. Den nye maskinen er utformet for å levere høykvalitets ytelse til en god pris. Med de nyeste 64-biters tokjerners- og firekjernersprosessorene Intel® CoreTM 2 Duo og Core 2 Extreme overgår T3400 eldre arbeidsstasjonsteknologier. Støtte for 800 MHz minne, skalerbar opptil 8 GB, kan gi deg glimrende databehandlingshastighet og ytelse.

Les mer om Precision T3400 på Dells nettsider.

Ingen kommentarer: