fredag 27. november 2009

Alienware hos Elkjøp


Det er snart to år siden Elkjøp started å selge Dell-maskiner i Norge. Nå utvides tilbudet, og fra neste uke kan du teste Dells aller råeste spillmaskiner fra Alienware på utvalgte utsalgssteder. Elkjøp er først ut.

Alienware er de råeste maskinene for spillentusiaster. Vi vet at dette er en kresen kjøpegruppe, og vi vet at det er viktig for gamerne å se maskinene, og helst prøve dem før de kjøper. Det er på høy tid å gjøre disse tilgjengelig for våre norske spillentusiaster.

Det er bare et snaut halvår siden Alienware ble introdusert i Norge, og mottakelsen av både bærbare og stasjonære maskiner har vært overveldende og positiv. I dag er to bærbare modeller tilgjengelige, M15X og M17X, og fire stasjonære, Aurora, Aurora ALX, Area 51 og Area 51 ALX

Vi fikk mye oppmerksomhet da vi kjøpte opp Alienware for et par år siden, og har mottatt telefoner fra spillentusiaster nesten daglig med spørsmål om når maskinene kommer til Norge. Etter lanseringen her i landet i juni har vi solgt svært mange maskiner via vår nettbutikk, og det synes vi selvfølgelig er gledelig. Men nå kommer de også i butikk.

Den offisielle lanseringen av Alienware på Elkjøp blir fra torsdag 26. november til lørdag 28. november på Elkjøp på Karihaugen. Her blir det satt opp 3-4 topp utstyrte maskiner, med det siste av de mest krevende spillene. Selvfølgelig vil eksperter fra Dell også være til stede for å guide interesserte i riktig retning hvis de er interesserte i å handle.

Også Elkjøp er svært fornøyde med å få Alienware på plass i sine varehus.

- Vi lanserte maskiner fra Dell som eneste varehus i Norden hos oss i slutten av februar, og det har så langt vært en voldsom sukess. At vi nå også får Alienware på plass er noe mange har spurt etter, og som vi er svært positive til. Spillmarkedet er i sterk vekst, og kundene i dette segmentet er både kresne og kvalitetsbevisste. Dette blir et spennende felt for oss, sier salgssjef data André Hesselroth i Elkjøp.

Alienware-modeller med forskjellige konfigurasjoner blir tilgjengelige i utvalgte Elkjøp-varehus. Hvis kunden ønsker andre konfigurasjoner vil de være tilgjengelig fra Dells nettsider, og blir levert i løpet av noen uker.

Her er flere bilder fra lanseringen på Elkjøp Megastore på Karihaugen i dag.



Richard Hægermark
Business Development manager

Ingen kommentarer: