onsdag 11. november 2009

Opera i harmoni med Dell og Equallogic

Etter å ha gjennomført en rekke ytelsestester av ISCSI-porteføljene til de største leverandørene av ekstern lagring har Opera Software ASA valgt å standardisere på Dell EqualLogic PS 6000 Serien. Løsningen tilfredsstiller Opera Softwares strenge krav til ytelse. Samtidig velger Opera Dell når de går til innkjøp av cirka 300 bladservere, som skal plasseres i tre land.

- Vi er fornøyd med både maskinvaren og konsulenthjelpen vi har fått fra Dell i forbindelse med Equallogic-løsningen. Integrasjon mot Linux har vært spesielt viktig, og her har løsningen vi har testet vært god. Løsningen er enkel å administrere og kan utvides sømløst. Derfor er også Equallogic interessant med tanke på det videre løpet vårt innenfor virtualisering, sier systemansvarlig Anthony Nichols i Opera Software.

Det er snart to år siden Dell kjøpte Equallogic. Selskapet leverer høyytelses iSCSI SAN-systemer som forenkler måten bedrifter lagrer og administrerer sine forretningskritiske data på. Dette er spesielt viktig i en tid der virtualisering er viktig for mange bedrifter.

At Opera velger våre Equallogic - lagringsløsninger er et kvalitetsstempel. Dette er en av landets sterkeste merkevarer innenfor IT, og vi er stolte over å kunne levere noen av våre mest avanserte lagringsprodukter. Vi ser dette er starten på et langt samarbeid med Opera, ikke bare i Norge, men også i resten av verden.

Lagring i tre land
Samtidig velger Opera også Dells servere når de nå utvider maskinparken i Norge, Polen og USA. Til sammen 296 bladservere fra Dell skal installeres i tre datasentre.

Vi ser at stadig flere globale kunder velger Dell, og det er faktorer som leveransedyktighet, pris, produktspekter, kundespesifikke løsninger og support, på globalt nivå, som er avgjørende i mange tilfeller. På nettopp disse tingene er det ikke mange selskaper som kan konkurrere med Dell, og nettopp denne globale tilstedeværelsen vil være et satsningsområde også i fremtiden.

Michael Jacobs
Adm. direktør
Dell Norge

Ingen kommentarer: