tirsdag 10. november 2009

Dells første alt-i-ett-PC i Norge

Mange har etterlyst en enkel stasjonær PC, med få kabler, god ytelse og pent design. For noen uker siden lanserte vi en ny Vostro-maskin som oppfyller alle disse ønskene.

Til tross for beskjeden størrelse og stilrent og ryddig design er den nye Vostroen like kraftig som vanlige stasjonærere PC-er.

Enten du velger å bruke Vostro alt-i-ett alene eller med den valgfrie fleksible veggmonteringen, vil du få betraktelig større albuerom. Du får hele 44 % mer plass på skrivebordet med Vostro alt-i-ett enn med vanlige stasjonære PC-er med skjerm, eller hele 79 % bedre plass med den fleksible veggmonteringen (tilleggsutstyr) enn med en vanlig LCD-skjerm på skrivebordet.

Bak Vostro alt-i-etts elegante ytre skjuler det seg en kraftig stasjonær løsning med alle de produktivitetsfunksjonene bedriften trenger for å holde konkurrentene på avstand.

Kabelkaos har vært et velkjent problem for mange PC-eiere, men nå er det ikke lenger nødvendig med flere stikkontakter og ledninger under skrivebordet: Vostro alt-i-ett har en intern strømforsyningsenhet og bare én strømledning. Denne går til både skjermen og den innebygde maskinvaren, mens tastatur og mus selvfølgelig er trådløse.

Vostro alt-i-ett leveres med Windows 7, og kan bestilles fra Dell.no. Maskinen koster fra 4.290,- eks. miljøgebyr, mva og frakt.

Se flere bilder av Vostro alt-i-ett på vår Flickr-konto.

David Hall
Produktsjef

Ingen kommentarer: